Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Passalacqua Mexico Plus - koffiebonen - 1 kilo

Laden...
25.81
Passalacqua Mexico Plus - koffiebonen - 1 kilo
Kies het aantal stuks:
Of neem een losse voor  25,81
Alle genoemde prijzen in dit blok zijn inclusief BTW.

De Passalacqua Mexico Plus is de koffiemelange met dat beetje extra dat de echte Napolitaanse espresso kenmerkt met 75% arabica.

Passalacqua Mexico Plus is één van de edelste blends in de Passalacqua espresso bar selectie. Net als de Mexico-blend bereikt Mexico Plus in het kopje een perfecte balans van intens aroma, perfecte body en langdurige smaak. In vergelijking met de normale mexico blend heeft deze net wat meer crema.

In de bar of thuis, een kop koffie met de Mexico Plus melange bevredigd de smaak van de meest veeleisende klanten en de ambities van de meest nauwgezette thuisbaristas: de consistentie van een onmiskenbaar aroma samen met de typische volheid en crema van de Napolitaanse espresso zijn het echte antwoord voor kenners die perfectie in koffie zoeken. Zoals alle Passalacqua koffiemelanges geeft Mexico Plus bovendien nog lang die 'goede koffie' nasmaak.

Details

Passalacqua is ontstaan in '48 in de jaren na de oorlog in een verhitte maatschappij en enorme armoede. Grootvader Samuel werkte als handelsvertegenwoordiger om zijn gezin te voeden terwijl zijn drie zonen Biagio, Yor Armando en Emilio, jong en vol enthousiasme, het naoorlogse arbeidstekort moedig trotseerden.

Toen deed zich een kans voor: een oude machine kopen die elke twintig minuten 5 kg koffie brandde waarmee hij een nieuw bedrijf begon: Passalacqua.

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-KB-PASLAQ-MEXICOPLUS
EAN8003303037119
MerkPassalacqua
Geproduceerd inItalië
Inhoud / verpakking1 kilo
Soort koffieKoffiebonen
IntensiteitSterk (3/4)
Geur & smaakChocolade, Notig
Variëteitarabica & robusta
Land van herkomstGebrand in Italië
CafeineMet cafeïne
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Passalacqua Mexico Plus - koffiebonen - 1 kilo

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews