Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Hausbrandt koffie

Laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welkom in de verleidelijke wereld van Hausbrandt koffie bij Café du Jour. Een plek waar je de authentieke Italiaanse koffie-ervaring kunt (her)beleven. Met meer dan een eeuw ervaring in de branche vertegenwoordigt Hausbrandt de ongeëvenaarde Italiaanse koffiecultuur, een parel die we met trots aan onze klanten aanbieden.

Een blik op de geschiedenis van Hausbrandt koffie

Hermann Ernest Hausbrandt, de oprichter van het eerste koffiebranderij bedrijf in Triëst, Italië in 1892, ligt aan de basis van deze onderneming. Van deze bescheiden oorsprong verspreidde het merk Hausbrandt zijn invloed over de hele wereld, terwijl het trouw bleef aan zijn diepgewortelde Italiaanse koffietraditie.

Ervaar de smaak van Hausbrandt koffie

Hausbrandt koffie is een meesterwerk van smaakcombinaties. Met een symfonie van noten van gedroogd fruit, citrus en chocolade, biedt Hausbrandt een harmonieuze balans tussen zoet en zuur. Deze samensmelting van smaken zorgt voor een ongeëvenaard smaakprofiel, een verrukking voor zowel koffiekenners als casual liefhebbers.

De smaken Hausbrandt koffie

Hausbrandt, het koffiemerk met meer dan een eeuw aan geschiedenis en expertise, biedt een rijke verscheidenheid aan smaken die de zintuigen betoveren. Deze Italiaanse koffietraditie, vertegenwoordigd door de hoogste kwaliteit koffiebonen, is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het eerste bedrijf in Triëst, Italië, dat koffiebonen met uiterste precisie verwerkte.

Elke kop Hausbrandt koffie is doordrenkt met een diep aroma dat de ziel van Italië vastlegt, verpakt in elke bonenmix en -product. Of je nu de krachtige smaak van espresso zoekt om je dag te starten of de subtiele nuances van koffiebonen wilt ontdekken, Hausbrandt heeft voor elk moment en elke smaak een verleidelijke optie.

Verkrijg je Hausbrandt koffiebonen bij Café du Jour

Café du Jour is je toegangspoort tot de breedte van het Hausbrandt assortiment. Of je nu houdt van klassieke melanges of de exotische allure van single origin koffies, er is een Hausbrandt voor elke smaak en gelegenheid. Duik in onze collectie en breng de Italiaanse koffie perfectie bij jouw thuis.

Waarom kiezen voor Hausbrandt Koffie bij Café du Jour?

Onze selectie van Hausbrandt koffiebonen is ontworpen om te voldoen aan uw hoogste eisen. Of u nu geniet van een sterke espresso om uw dag te beginnen of een zachtere blend om te ontspannen, Hausbrandt heeft koffiebonen die uw wensen perfect weerspiegelen. Duik in de rijke Italiaanse koffietraditie met Hausbrandt koffiebonen, beschikbaar bij Café du Jour.

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews