Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Robusta koffiebonen is de ideale keuze voor sterke koffie

Laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ben je in België en op zoek naar een koffie met karakter en een volle smaak? Bij Café du Jour hebben we wat je zoekt! We hebben een groot aanbod aan robusta koffiebonen. Lees verder en ontdek waarom robusta koffiebonen misschien wel jouw nieuwe favoriet worden!

Wat Zijn Robusta Koffiebonen Eigenlijk?

Robusta bonen zijn een type koffieboon die bekendstaan om hun sterke en aardse smaak. Ze hebben ook meer cafeïne dan andere bonen. Dus als je van een sterke kop koffie houdt, dan zijn robusta bonen iets voor jou.

Waarom Kiezen Voor Robusta?

Deze bonen zijn niet alleen sterk, maar ook betaalbaar en gemakkelijk te verbouwen. Ze zijn dus een goede keuze als je houdt van een kop koffie die niet alleen lekker is, maar ook goed voor je portemonnee.

Robusta Tegenover Arabica

Arabica bonen zijn zoeter en hebben complexere smaken. Maar robusta bonen geven je koffie meer pit en energie door het hogere cafeïnegehalte.

Goed Voor Je Gezondheid

Robusta koffie heeft ook gezondheidsvoordelen. De bonen hebben antioxidanten die goed zijn voor je hart.

Hoe Maak Je Het Klaar?

Je kan robusta koffie op veel manieren klaarmaken. Of je nu houdt van espresso, cappuccino of zwarte koffie, met robusta kan het allemaal.

Onze Keuzes

Bij Café du Jour in België hebben we veel soorten robusta bonen. Van licht tot donker gebrand, voor iedereen zit er wel iets tussen.

Besluit

Robusta koffiebonen zijn ideaal voor liefhebbers van sterke koffie. Ze zijn sterk, smaakvol en goed voor je gezondheid. Kies nu je favoriete robusta koffiebonen uit ons assortiment bij Café du Jour!

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews