Beoordeeld met 4.7 / 5 gebaseerd op 73 Google klantreviews 

Kimbo

Kimbo Koffie kopen

Kimbo koffie is een sterk merk dat in 1963 in Napels door twee broers uit de familie Robino is opgericht. Het is een groot succes geworden wereldwijd. Tegenwoordig geniet menig koffieliefhebber van deze intense Italiaanse koffie.

Het Kimbo assortiment

Kimbo koffiebonen heeft een groot assortiment met een volle smaak waar je als koffieliefhebber van geniet. De koffiebonen variëren van smaak, zo heb je koffie bonen van karakteristieke, zoete en intense smaken waarin je echte vakmanschap proeft. Een temperamentvolle koffie waarvan de smaak lang blijft hangen. De koffiebonen van Kimbo zijn met passie vervaardigd en dat proef je. Sinds 2000 heeft Kimbo een eigen lijn van espressomachines.

Het assortiment aan koffiebonen voor espressomachines zijn hier voor je op een rij gezet: Kimbo Espresso Bar Extreme, Kimbo Espresso Bar Top Flavour, Kimbo Espresso Bar Premium, Kimbo Espresso Bar Extra Cream, Kimbo Espresso Bar Superior Blend

De koffiebonen liever zelf malen? Dat kan natuurlijk ook, wanneer je de koffie gelijk zet na het malen van de koffiebonen is de koffie uiteraard het verst. De smaak van de koffieboon is bepalend. Je kunt verschillende smaken Kimbo koffiebonen kopen, waaronder: Kimbo Aroma Intenso, Kimbo Extra Cream, Kimbo Aroma Gold

De koffie heeft een geweldige smaak met een zuivere intensiteit. Je proeft de passie die beide Rubino broers hebben voor koffie. Ook al waren ze in principe geen koffiebranders, de koffiebonen laten je weten dat ze het vak goed verstaan. Wil je tijdens je werk energie opdoen? De koffie van Kimbo geeft meer dan alleen een koffiepauze. Het geeft je een smaak waarmee je met een goed gevoel de dag doorkomt.

Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kimbo Espresso Bar Aroma Gold koffiebonen 1 kilo
  Aanbieding
  Kimbo Espresso Bar Aroma Gold koffiebonen 1 kilo
  Bloemig Sterk (3/4)
  Vanaf 13,72
 2. Kimbo Vending Audace koffiebonen 1 kilo
  Aanbieding
 3. Kimbo ESE serving pods 'Espresso Napoletano' 18 stuks
 4. Kimbo Dolce Crema koffiebonen 1 kilo
  Kimbo Dolce Crema koffiebonen 1 kilo
  Fruitig, Kruidig Mild (1/4)
  Vanaf 10,89
 5. Kimbo Espresso Bar Top Flavour 100% arabica 6 x 1 kilo
  Aanbieding
  Kimbo Espresso Bar Top Flavour 100% arabica 6 x 1 kilo
  Kimbo

  Vanaf  91,56 Normale Prijs  113,70

 6. Kimbo Espresso Bar Top Flavour 100% arabica
  Aanbieding
  Kimbo Espresso Bar Top Flavour 100% arabica
  Chocolade, Fruitig Medium (2/4)
  Vanaf 14,69
 7. Kimbo Koffiebonen Proefpakket 4 x 1 kilo
  Aanbieding
  Kimbo Koffiebonen Proefpakket 4 x 1 kilo
  Kimbo

  Vanaf  54,74 Normale Prijs  60,82

 8. Kimbo Espresso Bar Extra Cream koffiebonen 6 x 1 kilo
  Aanbieding
  Kimbo Espresso Bar Extra Cream koffiebonen 6 x 1 kilo
  Notig Sterk (3/4)

  Vanaf  79,74 Normale Prijs  101,70

 9. Kimbo Espresso Bar Extra Cream koffiebonen 1 kilo
  Aanbieding
 10. Kimbo Espresso Bar Extreme 6 kg koffiebonen
  Aanbieding
  Kimbo Espresso Bar Extreme 6 kg koffiebonen
  Chocolade, Kruidig Intens (4/4)

  Vanaf  80,28 Normale Prijs  107,70

 11. Kimbo Espresso Bar Premium 6 kg koffiebonen
  Aanbieding
  Kimbo Espresso Bar Premium 6 kg koffiebonen
  Kruidig, Notig Medium (2/4)

  Vanaf  86,94 Normale Prijs  101,70

 12. Kimbo Prestige Koffiebonen 6 x 1 kilo
  Aanbieding
  Kimbo Prestige Koffiebonen 6 x 1 kilo
  Chocolade, Kruidig Medium (2/4)

  Vanaf  80,88 Normale Prijs  101,70

 13. Kimbo Prestige Koffiebonen 1 kilo
  Aanbieding
  Kimbo Prestige Koffiebonen 1 kilo
  Chocolade, Kruidig Medium (2/4)
  Vanaf 12,92
 14. Kimbo Espresso Bar Premium koffiebonen 1 kilo
  Aanbieding
  Kimbo Espresso Bar Premium koffiebonen 1 kilo
  Kruidig, Notig Medium (2/4)
  Vanaf 13,09
 15. Kimbo Espresso Bar Extreme koffiebonen 1 kilo
  Aanbieding
  Kimbo Espresso Bar Extreme koffiebonen 1 kilo
  Chocolade, Kruidig Intens (4/4)
  Vanaf 12,83
Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Eerste klas koffiebonen

Dat de koffiebonen van Kimbo eerste klas zijn komt door de manier waarop deze gebrand en verpakt worden. Ze worden verpakt onder de juiste atmosfeer, zodat de smaak behouden wordt. Het merk Kimbo doet koffie eer aan, de volle smaak is raak. Onder de naam Caffe Kimbo worden deze koffiebonen wereldwijd verkocht. Het is een koffiemerk die door menig koffieliefhebber geprezen wordt, als hoogstaand koffiemerk qua kwaliteit en smaak. Deze koffie is uitermate geschikt voor de horeca en voor midden- en kleinbedrijf. Wil je snel genieten van een goed kop koffie op het werk is het fijn als er een Kimbo espressomachine staat. De koffie geeft je een gevoel van waardering. De kracht van de koffieboon geeft positieve energie die je goed gebruiken kunt bij een dag hard werken.

Geschiedenis van Kimbo

De koffie van de gebroeders Rubino bestaat al meer dan vijftig jaar. Ze zijn bekend geworden in Italië, ondertussen hebben ze een wereldwijde bekendheid. De koffie van de Cafè do Brasil koffiebrander is puur Italiaans. Het behoort tot een van de beste merken ter wereld en als tweede op rij in Italië. De broers hielpen eerst hun vader in de winkel die deels koffiebar was en waar de broers hun gebrande koffie aan de bar verkochten. De mensen van Napels waren dol op hun koffie, waardoor de gebroeders Rubino besloten zich meer bezig te houden met het branden van koffie. Uiteindelijk werd in 1963 onder de naam Cafè do Brasil een branderij begonnen. Onder de naam Caffè Kimbo kwam de koffie op de markt.

Het merk wordt verkocht in de volgende landen: Canada, Duitsland, Japan, Frankrijk, Zwitserland, Benelux, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Roemenië

Het merk wordt verbonden aan enkele bekende Italianen zoals; Pippo Baudo (tv-presentator) en Gigi Proietti (zanger en acteur).
bron: wikipedia Caffè Kimbo

Kimbo koffies

De koffie van kimbo kun je online bestellen. Je kunt espresso- en koffiebonen kopen in verschillende melange. Hierdoor heb je een ruime keuze aan uitstekende intense smaken. Ze zijn te koop in de vorm van: Gemalen koffiebonen, Koffiepads, Decafè koffie, Espresso koffiebonen, Koffiebonen.

De koffie is zo gemaakt, zodat je eenvoudig snel kan genieten van deze heerlijke Italiaanse koffie, op je werk of thuis. De koffie is natuurlijk perfect voor elke koffiebar, maar evengoed om thuis te drinken. Je verwent je gasten en jezelf met deze traditionele koffie. Kimbo koffie kopen is een verstandige keus als je koffie wilt die met passie gemaakt is. Je dag is een stuk interessanter met de koffie van Kimbo.

cafedujour.be is beoordeeld met 4.7 / 5 op basis van 73 klantreviews