Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Passalacqua Koffiebonen

Laden...
Van hoog naar laag sorteren
  1. Passalacqua Mexico Plus - koffiebonen - 1 kilo
    Passalacqua Mexico Plus - koffiebonen - 1 kilo
    Chocolade, Nootachtig, Caramel 10 - Zeer krachtig
    Vanaf 29,02
     29,02 / kg

Jij bent op zoek naar de perfecte koffiebonen voor jouw café of thuisgebruik? Kies voor de koffiebonen van Passalacqua. Dit is een Italiaanse koffiebranderij met meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van de meest heerlijke koffiebonen. Het bedrijf richt zich op duurzaamheid en eerlijke handel en importeert alleen de beste koffiebessen van de hoogste kwaliteit.

Passalacqua koffiebonen kopen

Met Passalacqua koffiebonen kies je voor een product van topkwaliteit. De bonen worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt volgens de meest geavanceerde technieken, waardoor ze een intense en evenwichtige smaak hebben. Of je nu houdt van een volle, robuuste smaak of juist van een zachte en fruitige smaak, Passalacqua heeft voor ieder wat wils.

Bovendien zijn de koffiebonen van Passalacqua 100% biologisch geteeld, wat betekent dat ze vrij zijn van pesticiden en andere chemische stoffen. Hierdoor kun je genieten van een kop koffie zonder je zorgen te maken over de impact op de gezondheid of het milieu.

Een ander voordeel van Passalacqua koffiebonen is de eerlijke handel. Het bedrijf werkt samen met lokale koffieboeren en betaalt hen een eerlijke prijs voor hun product. Daardoor kunnen zij hun levensstandaard verbeteren. Dit betekent dat je niet alleen een geweldige kop koffie drinkt, maar ook bijdraagt aan een beter leven voor koffieboeren en hun families.

Passalacqua koffiebonen bieden de perfecte combinatie van smaak, duurzaamheid en eerlijke handel. Of je nu een cafébezitter bent of gewoon op zoek bent naar de beste koffiebonen voor thuis. Met Passalacqua kies je voor een product van uitzonderlijke kwaliteit. Je zult versteld staan van de intense en evenwichtige smaak en het gevoel van tevredenheid dat je krijgt door bij te dragen aan een beter leven voor koffieboeren over de hele wereld.

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews