Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Instant koffie kopen in België

Laden...
  1. Nescafé Gold Rijk & Zacht - oploskoffie - 200 gram
  2. Nescafé Gold Espresso - oploskoffie - 100 gram
  3. Café du Jour Instant oploskoffie voor automaten 'Silver'

Instant koffie mag dan wel niet dezelfde aroma's bieden als een vers kopje uit de koffiemachine, toch benadert het de ervaring opmerkelijk goed. Bij Café du Jour hebben we uitgebreid onderzocht welke instantkoffies de Belgische smaakpapillen het meest plezieren.

Waarom Kiezen voor Instant Koffie?

Snel een koffietje, zonder gedoe

Zie je het al voor je? Je zit op de camping in de Ardennen en hebt zin in een warme koffie. Of je bent aan het werk op een werf en kunt een opkikkertje gebruiken. Dan is instant koffie je beste vriend. Geen machines nodig, gewoon heet water en klaar is Kees!

Makkelijk en in een wip klaar

Met een waterkoker of een simpele kookpot, heb je zo heet water. Gooi er je instant koffie bij, roer even, en voilà: een lekker bakje troost, klaar om van te genieten!

Een Stukje Geschiedenis van Instant Koffie

Instant koffie is al een tijdje bij ons. Het is eigenlijk een product van de 18e eeuw, maar het proces zoals we dat nu kennen, werd pas in de 20e eeuw geperfectioneerd. En nu is het een dagelijks gebruiksgemak voor velen, of je nu thuis bent, op het werk of onderweg.

Instant Koffie voor op het Werk

Praktisch en efficiënt

In een drukke werkomgeving, zoals veel Belgische bedrijven kennen, is een snelle koffiepauze goud waard. Instant koffie zorgt ervoor dat je in een mum van tijd een heerlijke kop hebt.

De topkeuzes voor op het werk

Welke instant koffie past nu het best bij de Belgische werkplek? Bij Café du Jour hebben we een speciale selectie samengesteld, ideaal voor op kantoor. Snel klaar en heerlijk van smaak!

Instant Koffie kopen bij Café du Jour

Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze instant koffie biedt gemak en een smaak die je zou verwachten van een echte Belgische koffie. Gebaseerd op smaaktesten en jarenlange ervaring, zijn we ervan overtuigd dat je bij ons de crème de la crème van instant koffies vindt.

Conclusie

Of je nu een snel bakje troost wilt tijdens je vakantie in de Ardennen, efficiëntie op het werk of gewoon thuis een snelle, lekkere koffie, Café du Jour's instant koffie is wat je zoekt. Probeer het zelf!

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews