Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Matcha

Laden...
 1. Matcha Latte - Groene thee Latte Mix - Café du Jour losse thee
  Aanbieding
  Matcha Latte - Groene thee Latte Mix - Café du Jour losse thee
  Café du Jour
  Normale Prijs 12,95 Aanbiedingsprijs 11,01
   110,10 / kg
 2. Matcha starterset - inclusief matcha thee - Wasabi
 3. Matchaset - Wasabi - Ø13 cm | H7 cm
  Matchaset - Wasabi - Ø13 cm | H7 cm
   34,95
   34,95 / stuks
 4. Matcha starterset - inclusief matcha thee - Hana
 5. Matcha starterset - inclusief matcha thee - Aurora
 6. Matchalepel - Bamboe - 18 cm
  Matchalepel - Bamboe - 18 cm
   3,95
   3,95 / stuks
 7. Matchatheeborstel - Matchaklopper - 80 borstels
 8. Matchaset - Hana Blue - Ø13 cm | H7 cm
 9. Matchaset - Aurora - Ø13 cm | H7 cm
  Matchaset - Aurora - Ø13 cm | H7 cm
   34,95
   34,95 / stuks
 10. Matcha - theepoeder uit Japan 50 gram - Café du Jour losse thee
Welkom bij onze Matcha pagina! Hier vind je alles wat je moet weten over deze heerlijke en gezonde thee. Matcha is een groene thee die al eeuwenlang wordt gedronken in Japan en is de laatste jaren ook in het westen populair geworden. Bij ons vind je een leuke selectie Matcha producten, waaronder Matcha poeder en Matcha theesets. Lees onderaan deze pagina verder om meer te leren over Matcha en onze producten.

Matcha poeder

Matcha poeder is gemaakt van vermalen groene theebladeren. Het wordt vaak gebruikt om Matcha thee te maken, maar kan ook worden toegevoegd aan smoothies, yoghurt, en zelfs gebak. Het poeder is rijk aan antioxidanten en bevat ook cafeïne, waardoor het een geweldige vervanging is voor koffie. Ons Matcha poeder is van hoge kwaliteit en wordt geïmporteerd uit Japan. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen, afhankelijk van de kwaliteit.

Matcha thee

Matcha thee wordt gemaakt door Matcha poeder te mengen met heet water. Het is een heldere groene thee met een volle smaak en een lichte bitterheid. Omdat het hele blad wordt geconsumeerd, bevat Matcha thee meer antioxidanten dan gewone groene thee. Het is ook een geweldige bron van energie en helpt bij het verbeteren van de mentale focus.

Gezondheidsvoordelen matcha

Matcha is niet alleen lekker, maar heeft ook tal van gezondheidsvoordelen. Het bevat catechines, een type antioxidant dat het lichaam beschermt tegen schade door vrije radicalen. Dit kan helpen bij het voorkomen van kanker en hartziekten. Matcha bevat ook L-theanine, een aminozuur dat de mentale focus verbetert en de stress vermindert. Daarom wordt Matcha vaak gebruikt als een natuurlijk supplement voor het verbeteren van de concentratie en de prestaties.

Onze selectie Matcha producten

Bij ons vind je een ruim assortiment aan Matcha producten. We hebben Matcha poeder van verschillende kwaliteiten en prijzen, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Daarnaast hebben we ook Matcha accessoires, zoals Matcha kommen, Matcha kloppers en Matcha lepels, om het maken van Matcha thee nog gemakkelijker te maken. Als je geen fan bent van de bittere smaak van Matcha thee, maak je gewoon Matcha lattes, Matcha smoothie of Matcha chocolade.

Conclusie

Matcha is een gezonde en smakelijke groene thee die steeds populairder wordt. Bij ons vind je een ruime selectie Matcha producten, waaronder Matcha poeder, Matcha thee en Matcha accessoires. We hebben producten van verschillende kwaliteiten en prijzen, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Bestel vandaag nog en geniet van de gezonde voordelen en de heerlijke smaak van Matcha!

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews