Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Waarom Café du jour

Café du Jour is ontstaan ​​uit een passie voor koffie en de ambitie om een ​​merknaam op te bouwen. De interesse voor koffie begon in Italië, waar ik een jaar mocht werken en wonen. In het dagelijkse Italiaanse leven kun je niet om espresso heen. Dat is nu enorm verslavend. Na terugkomst in Nederland na een paar jaar horeca en e-commerce, kwamen beide zussen erbij en zo ontstond Café du Jour. Een passie voor koffie met een vleugje Italië, maar lekker nuchter op Hollandse wijze Geen elitaire rush, niets bijzonders, gewoon goede koffie voor een prima prijs met altijd dat beetje extra aandacht om jou als bezoeker te laten denken "wauw" daarna .

Café du Jour is de Franse vertaling van "koffie van de dag", het had natuurlijk Italiaans moeten zijn. Maar 'caffè della giornata' klinkt iets minder lekker ;-).

Wij wensen u veel plezier bij de koffie!

Jesse
Lennart
en de collega's van het magazijn en de klantenservice

Geschiedenis van het Café du Jour

Café du Jour is in 2015 opgericht door de broers Jesse en Lennart als scriptie en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een serieuze zaak. Eerst experimenteerden we als hobby met een espressomachine en een heel kleine koffiebrander. Nadat het een beetje uit de hand liep en onze vrienden en familie koffie dronken uit onze Holten in plaats van naar de supermarkt te gaan, hebben we besloten om het als bedrijf te starten. Het vakgebied viel toevallig samen met het afronden van de cursus, dus hebben we het projectmatig benaderd om er een scriptie van te maken. Begin met een infotainmentwebsite met koffiethema die het proces van koffiebes tot kopje koffie uitlegt. Na mijn studie werd het stilaan Café du Jour: De vriendelijke koffieleverancier, geen enge contracten voor ons, onze klanten en onze leveranciers. Prijzen lager dan elders, maar nog steeds voldoende om ervoor te zorgen dat onze services en services optimaal werken. Wij denken graag eerst, niet alleen, maar samen met u als individu of uw bedrijf. 

Inmiddels hebben we een assortiment van meer dan 20 merken, een eigen koffiebrander, diverse soorten kruiden, heerlijke bierspecialiteiten en kopen we accessoires om nog lekkerder koffie te zetten. We hebben al twee keer umgoot en als je blijft genieten van onze koffie zoals je nu doet, zullen we hem binnenkort weer moeten bijvullen. Op maar liefst 96% en we streven natuurlijk naar de laatste vier procent om net als tevreden. Daarom kan JIJ te allen tijde persoonlijk contact met ons opnemen en houden wij de zaken zoveel mogelijk in eigen beheer om de kwaliteit van ons assortiment met eigen ogen en smaakpapillen te bewaken.

We willen vrienden zijn!

We zien elke bezoeker als een van onze vrienden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen, evenals met wie u op elk moment contact kunt opnemen. We doen zonder kleine lettertjes of verborgen kosten, je vraagt ​​je vrienden immers niet om extra geld als je een rondje in de kroeg gaat ;-).

Als u vragen of opmerkingen heeft, vernemen we graag van u !

"Wij zijn Café du Jour. Een groot koffieaanbod tegen een eerlijke prijs. We blijven werken tijdens onze koffiepauze om u van een perfect product te voorzien."


Je kunt ook geen espresso drinken, maar het lijkt van Good Luck.


Pier in Caorle, Mi.waar het idee geboren werd op ongeveer 50 km van Venetië.

Alle prijzen in euro en inclusief BTW tenzij anders vermeld.

  • `

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews