Beoordeeld met 4.7 / 5 gebaseerd op 73 Google klantreviews 

Waarom Café du jour

Café du jour is opgericht vanuit een passie voor koffie en de ambitie om een merknaam te bouwen. De interesse voor koffie is ontstaan in Italië waar ik een jaar heb mogen werken en wonen. Je ontkomt er in het dagelijkse Italiaanse leven niet aan om espresso te drinken. Afijn, dat werkt dus verslavend. Bij terugkomst in Nederland een aantal jaren in de horeca en e-commerce branche doorgebracht, voeg die twee samen en zo ontstond Café du jour. Een passie voor koffie met een vleugje Italië, maar wel lekker nuchter op z'n Hollands. Geen elitair gedoe, niks uit de hoogte, gewoon goede koffie tegen een scherpe prijs met altijd een beetje extra aandacht zodat u als bezoeker achteraf 'wow' denkt.

Café du jour is de Franse vertaling van 'koffie van de dag', nou had dat natuurlijk eigenlijk op z'n Italiaans gemoeten. Maar 'caffè della giornata' klinkt toch iets minder lekker ;-).

We wensen u alvast veel genot van uw koffie!

Jesse
Lennart
en de collega's van het magazijn en de klantenservice

Geschiedenis van Café du jour

Café du Jour is in 2015 opgericht door de broers Jesse en Lennart als afstudeeropdracht en in de loop der tijd uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Aanvankelijk begonnen we hobbymatig met een espressomachine en een hele kleine koffiebrander te experimenteren. Nadat het een beetje uit de hand liep en onze vrienden en familie eerder koffie bij ons kwamen halen dan dat ze naar de supermarkt gingen, besloten we het als bedrijf op te zetten. Dat liep toevallig samen met het afronden van de studie, zodoende hebben we het projectmatig aangepakt om er een afstudeeropdracht van te kunnen maken. Het begon met een infotainment website over koffie waarbij het proces van de koffiebes tot aan de kop koffie uitgelegd wordt. Na het afronden van de studie is dit langzamerhand uitgegroeid tot Café du Jour: De vriendelijke koffieleverancier, geen enge contracten voor ons, onze klanten en onze toeleveranciers. Prijzen lager dan elders maar toch genoeg om onze dienstverlening en service optimaal te laten verlopen. We houden er van om eerst goed na te denken, niet alleen, maar samen met jou als particulier of je bedrijf. 

Inmiddels hebben we een assortiment van meer dan 20 merken, een eigen koffiebranderij, verschillende soorten kruiden, lekkere speciaalbiertjes en we verkopen toebehoren om nog lekkerdere koffie te maken zoals koffiebranders voor thuis. We zijn al twee keer verhuisd van locatie en als je onze koffie zo lekker blijft vinden als je nu doet, moeten we binnenkort weer een stapje groter gaan zitten. Elke dag gaan we met een vrolijk gezicht naar de zaak en we delen onze passie voor koffie dan ook met alle liefde: de tevredenheidsscore van 2019 was maarliefst 96% en we streven er uiteraard naar dat die laatste vier procent net zo tevreden is. Daarom kunt u ons altijd persoonlijk spreken en houden we zo veel mogelijk in eigen beheer zodat we met onze eigen ogen en smaakpapillen de kwaliteit van ons assortiment kunnen bewaken.

We willen vrienden worden!

Elke bezoeker zien we als één van onze vrienden. Contact met ons opnemen kan daarom altijd, net zoals je altijd contact kunt opnemen met je vrienden. Wij doen niet aan kleine lettertjes of verborgen kosten, je gaat je vrienden immers ook niet om extra geld vragen als je een rondje haalt in de kroeg ;-).

Bij vragen of opmerkingen horen we dat graag van je!

"Wij zijn Café du jour. Een ruim aanbod aan koffie tegen een eerlijke prijs. Wij werken door tijdens onze koffiepauze om u een perfect product te leveren."

Koffiebonen om van te genieten
Zo kun je de espresso niet drinken, maar het ziet er leuk uit.

Waar het allemaal is begonnen
Pier in Caorle waar het idee zich gevormd heeft, circa 50 km van Venetië .

cafedujour.be is beoordeeld met 4.7 / 5 op basis van 73 klantreviews