Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

illy Arabica Selection Brazilië Cerrado Mineiro

Laden...
6.99

illy Arabica Selection Brazilië Cerrado Mineiro - koffiebonen - 250 gram

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel België

Geniet van een koffie-ervaring die perfect in balans is tussen een aangename zuurgraad en subtiele bitterheid, verrijkt met tonen van karamel en gedroogd fruit. Deze unieke smaakcombinatie biedt een verfijnde en bevredigende kop koffie die zowel zacht als karaktervol is.

Illy's koffiebonen worden verbouwd in de regio Cerrado Mineiro, waar gebruik wordt gemaakt van regeneratieve landbouwtechnieken. Voor het eerst beschermen we niet alleen onze grondstoffen, maar regenereren we ze ook, waardoor we de vruchtbaarheid van de bodem verbeteren en de biodiversiteit van het lokale ecosysteem beschermen. Deze aanpak maakt de grond rijker met levende wortels, water en energie, en draagt bij aan een duurzame toekomst voor onze koffieproductie.

Details

Voor dit product selecteren we uitsluitend gecertificeerde Regenagri®-gewassen uit de regio Cerrado Mineiro. Dit programma kijkt vanuit een regeneratief perspectief naar de toekomst van de bodem en de gemeenschappen die ervan afhankelijk zijn. Deze aandacht voor detail past perfect binnen Illy's cultuur en toewijding aan duurzame landbouwpraktijken.

Met Illy koffie geniet je niet alleen van een heerlijke smaak, maar draag je ook bij aan een gezondere planeet en eerlijke handel. Proef de toewijding en passie die in elke boon zit, en ontdek een nieuwe standaard van kwaliteit en duurzaamheid.

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-ILLBRACER
Merkilly
EAN8003753214887
Geproduceerd inItalië
Inhoud / verpakking250 gram
Soort koffieKoffiebonen
Intensiteit8 - Krachtig
SmaakCaramel
VariëteitArabica
Geschikt voorEspresso, Filterkoffie, Cappuccino, Affogato, Americano, Caffè choco, Caffè corretto, Caffè latte, Caffè lungo, Cortado, Doppio, Espresso macchiato, Flat white, Irish Coffee, Latte macchiato, Macchiato, Ristretto
CafeineMet cafeïne
Koffie brandingMedium gebrand
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over illy Arabica Selection Brazilië Cerrado Mineiro - koffiebonen - 250 gram

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews