Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Hario V60 dripper - plastic transparant - maat 02

Laden...
7.2
Hario V60 dripper plastic transparant maat 02

Meer dan een decennium geleden drukte Hario zijn stempel op de koffiemarkt met de V60-dripper en sindsdien is de V60 een van de meest herkenbare iconen van heerlijke handmatig gezette koffie. Zijn toegankelijkheid als koffiezetter wordt bewezen door het wijdverbreide gebruik in zowel huis als café, waar zowel professionals als enthousiastelingen op de V60 vertrouwen om lekkere koppen koffie mee te maken. Met zoveel geschiedenis achter deze dripper kunt je erop vertrouwen dat u tips, recepten en ondersteuning in overvloed kunt vinden voor al uw Hario V60-behoeften.

Dit is de transparante V60 variant maat 02 (1 tot 4 kopjes koffie) van plastic.

Let op: Alleen Hario koffiefilters V60 maat 02 passen in deze dripper

Filters zijn beschikbaar in wit of bruin

Details

De Hario V60 drippers ontlenen hun naam aan de hoek van 60 graden van de V-vorm van de conische dripper. Het grote gat in het midden laat je als thuisbarista de smaak controleren door de doorloop aan te passen. De ribben aan de binnenzijde laten de koffie uitzetten en zuurstof ontsnappen.

HARIO JAPAN

Hario is een Japans bedrijf dat sinds 1921 bestaat en van origine hittbestendig glas produceerde. Na de tweede wereldoorlog zijn ze zich meer toe gaan spitsen op huishoudelijke artikelen, als eerste een koffiesifon. Het bedrijf is in de daaropvolgende jaren uitgegroeid tot toonaangevend producent van koffie- en theetoebehoren.

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-HAR-VD-02T
EAN4977642723023
MerkHario
Geproduceerd inJapan
CafeineMet cafeïne
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Hario V60 dripper - plastic transparant - maat 02

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews