Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Café du Jour Bregman's Blend Brazilian Manners

Laden...
9.0175
Café du Jour Bregman's Blend Brazilian Manners
  • Nooit meer zonder koffie
  • Altijd opzegbaar & nergens aan vast
  • Direct profiteren van korting
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel België

Bregman Koffies wordt Café du Jour Bregman's Blend! Dezelfde fijne, versgebrande koffie en hersluitbare verpakking.

Bregman Koffies Brazilian Manners is een gebalanceerde, fijne kop 100% arabica koffie die in kleine batches wekelijks vers wordt gebrand. De branddatum wordt altijd vermeld op de verpakking zodat u gegarandeerd bent van ultraverse koffiebonen. Deze speciality koffie is medium gebrand en heeft geen scherpe nasmaak.

Details

Brazilië koffieplantage

Pois Não? Met deze koffie haal je het beste van Brazilië in huis. Bregman Koffies heeft deze koffie op authentieke en ambachtelijke wijze gebrand. Daardoor kan de smaak van deze koffie zich goed ontwikkelen tijdens het brandproces. De bonen worden wekelijks gebrand, je krijgt in je bestelling van Café du jour altijd een verse batch van deze week.

De heren van Bregman koffies noteren op elke verpakking de branddatum zodat u precies weet hoe vers uw koffie is. Deze 100% arabica koffie is medium gebrand en heeft een hele zachte, gebalanceerde smaak. Deze koffie komt goed tot zijn recht als lichte espresso of een normale kop koffie. 

Het smaakprofiel van deze koffie is licht chocoladeachtig met een medium body, notig, zoet en heel gebalanceerd

Koffie en Brazilië

Brazilië is één van de bekendste en de grootste koffieproducerende landen in de wereld. Ongeveer een derde van de koffie die wereldwijd gedronken wordt komt uit Brazilië. Niet zo gek, want het land heeft een uitstekend klimaat om de koffieplanten te laten groeien. Deze specifieke variant is gegroeid op plantages tussen de 600 en 1000 meter hoogte en gedroogd in de schil.

Bregman Koffies

Bregman Koffies is een micro-branderij opgericht door de broers Bregman die van jongs af experimenteren met koffie en het hobbymatig branden daarvan. Op latere leeftijd hebben zij ervaring opgedaan als kok in diverse restaurants. De liefde voor koffie is teruggekeerd na langdurig verblijf in Italië, waar je een espresso op elke hoek van de straat drinkt. De persoonlijkheid waarmee de broers hun klanten bedienen gaat ver. Onder whitelabels vind de koffie van de broers de weg naar diverse kleinere horecagelegenheden, wellicht ken je ze, zonder dat je ze kent. 

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-CDJBREGBR
MerkBregman Koffies
Geproduceerd inNederland
Soort koffieKoffiebonen, Gemalen koffie
Intensiteit8 - Krachtig
SmaakChocolade, Nootachtig
VariëteitArabica
Geschikt voorEspresso, Filterkoffie, Cappuccino, Affogato, Americano, Caffè choco, Caffè corretto, Caffè latte, Caffè lungo, Cortado, Doppio, Espresso macchiato, Flat white, Irish Coffee, Latte macchiato, Macchiato, Ristretto
Land van herkomstBrazil
CafeineMet cafeïne
Koffie brandingMedium gebrand
Beoordelingen 4

Schrijf uw eigen review

Je review over Café du Jour Bregman's Blend Brazilian Manners

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews