Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Toebehoren

Toebehoren
Laden...
Van hoog naar laag sorteren
 1. Clean Express clean cappuccino 1000 ml (melkreiniger / cappuccino reiniger)
 2. Café du Jour cappuccino kop en schotel
  Café du Jour cappuccino kop en schotel
  Café du Jour
   7,95
   7,95 / stuks
 3. Café du Jour koffie kop en schotel
  Café du Jour koffie kop en schotel
  Café du Jour
   7,50
   7,50 / stuks
 4. Café du Jour espresso kop en schotel
  Café du Jour espresso kop en schotel
  Café du Jour
   6,95
   6,95 / stuks
 5. Bosch / Siemens reinigingstabletten koffiezetapparaat - 10 stuks
  Aanbieding
  Bosch / Siemens reinigingstabletten koffiezetapparaat - 10 stuks
  Bosch
  Normale Prijs 10,49 Aanbiedingsprijs 9,44
   0,94 / stuks
 6. Kandijstokjes bruin
  Kandijstokjes bruin
  Café du Jour
  Vanaf 0,59
   0,59 / stuks
 7. Kandijstokjes wit
  Kandijstokjes wit
  Café du Jour
  Vanaf 0,59
   0,59 / stuks
 8. Café du Jour Cacaomix
  Café du Jour Cacaomix
  Café du Jour
  Vanaf 6,92
   7,55 / kg
 9. Café du Jour Melktopping
  Café du Jour Melktopping
  Café du Jour
  Vanaf 6,92
   10,07 / kg
 10. Suikersticks - 4 gram suiker per stick - 1000 stuks
  Suikersticks - 4 gram suiker per stick - 1000 stuks
  Café du Jour
  Vanaf 22,46
   0,02 / stuks
 11. Blindfilter rubber universeel - Café du Jour Ø 50mm rubber blindfilter - Espressomachine Reiniging Tool
 12. Houten roerstaafjes - 11 centimeter - 1000 stuks
  Aanbieding
  Houten roerstaafjes - 11 centimeter - 1000 stuks
  Café du Jour
  Normale Prijs 3,99 Aanbiedingsprijs 2,99
   2,99 / stuks
 13. Hario V60 - waterkoker met regelbare temperatuur - EVT-80-HSV-E
 14. Hario V60 dripper - porselein wit - maat 01
  Hario V60 dripper - porselein wit - maat 01
  Hario
   16,95
   16,95 / stuks
 15. Aeropress® GO Coffee Maker - koffie en espresso maker
 16. Theeblikje 61 x 88 mm voor ongeveer 40 tot 50 gram thee
 17. Jute kussen 45x45 handgemaakt van koffiezak
  Jute kussen 45x45 handgemaakt van koffiezak
  Café du Jour
   23,95
   23,95 / stuks
 18. Aeropress® microfilters - 350 stuks
  Aeropress® microfilters - 350 stuks
  AeroPress
   6,95
   6,95 / stuks
 19. Aeropress® Coffee Maker - koffie en espresso maker
 20. Blindfilter ø 58mm - Café du Jour RVS blindfilter - Espressomachine Reiniging Tool

Koffie, thee en bier toebehoren

Maak je koffiezetapparaat blij

Niks zo lekker als de dag beginnen en afsluiten met een vers gezet kopje koffie. De geur van gemalen bonen die zich ‘s ochtends door het huis verspreidt of ’s avonds na het eten gezellig op de bank met een zelfgemaakte cappuccino. Voor veel mensen is koffie een belangrijk drankje in hun leven, neem dus regelmatig ook even de tijd om je koffiemachine te reinigen. Zeker een wat uitgebreider of luxer koffiezetapparaat heeft zo nu en dan even wat extra aandacht nodig om naar volledige tevredenheid te blijven presteren. Nederlands leidingwater is van nature erg schoon en van goede kwaliteit om te drinken, echter bevat het wel kalk, en dit kan een probleem zijn voor je koffiemachine. Deze kalk vormt namelijk na verloop van tijd een aanslag op bijvoorbeeld de verwarmingselementen, de leidingen en de filters van het apparaat. Dit zorgt ervoor dat het meer energie kost voor je machine om op temperatuur te komen en er is een grotere kans dat de leidingen en filters verstopt raken. Vandaar dus belangrijk om ongeveer elke 2 maanden je koffiemachine te ontkalken, hiervoor kan je eenvoudig een speciaal ontkalkingsmiddel aan je bestelling toevoegen. Deze zijn verkrijgbaar in vloeibare- of tabletvorm, beide producten zijn goed en geschikt om je koffiemachine te ontkalken. De kalkaanslag zal verdwijnen en na het naspoelen zullen er geen resten van het middel achterblijven. Je hoort wellicht vaak de tip om natuurazijn te gebruiken om je koffiemachine te reinigen, dit is een prima alternatief voor sommige filter-koffiezetapparaten, bij alle andere machines kan dit echter juist grote schade veroorzaken! Helaas hoeft je machine niet alleen met kalk te dealen, deze wordt van binnen ook vies door koffieresten en vet van koffiebonen. Om dit te kunnen verwijderen, heb je ook een reinigingsmiddel nodig. 1 keer per maand moet voldoende zijn om hem lekker fris te houden. Een kleine moeite om bij je bestelling een ontkalkingsmiddel en reinigingsmiddel toe te voegen en je koffiezetapparaat weer schoon en blij te maken! Op deze manier blijft de smaak van je koffie het allerlekkerst en bovendien verlengt het de levensduur van je machine aanzienlijk! Wil je helemaal lief zijn voor je koffiezetapparaat? Geef dan de buitenkant ook een lekker sopbeurtje, de meeste onderdelen kan je zo los maken om schoon te maken en daarna met een zachte doek mooi op te wrijven.

Maak de theebeleving compleet

Misschien ben je niet echt een koffiemens of drink je in de middag graag een kopje thee. Niks zo gezellig als een theepot op tafel, kopjes eromheen en lekker bijkletsen! Om hier echt een beleving van te maken, is het leuk om extra aandacht te besteden aan dit kopje thee. Zo zijn er prachtige theepotten te verkrijgen waarin je thee lekker lang warm blijft of fijne dubbelwandige theeglazen om je handen aan op te warmen bij koude winterdagen. En als je liever thee zonder pot drinkt maar per glas met een theezakje is het ook wel heel leuk als je deze na gebruik op een mooi en decoratief schoteltje neer kan leggen. Dus maak van die kop thee een echt speciaal moment voor jou alleen of juist met vriendinnen en kies voor accessoires die daaraan bijdragen.

Bier drinkt het lekkerste uit een mooi glas

Een (speciaal)biertje drinken kan een heerlijk, ontspannen moment van de dag zijn. In het zonnetje, bij een barbecue of na een lange dag hard werken. Hoewel veel mensen hun biertje graag uit het flesje drinken, kan het ook zeker iets toevoegen om mooie bierglazen te gebruiken. Zeker bij een speciaalbiertje! Wellicht heb je een bierpakket cadeau gekregen of ga je die juist cadeau geven. Veel mensen weten niet goed welk bier ze het lekkerste vinden en gaan graag op onderzoek uit. Hoe leuk is het dan om mooie bierglazen erbij cadeau te doen? Meestal geven mensen hier zelf geen geld aan uit dus des te leuker om mee verrast te worden! Je ziet het helemaal voor je: een gezellige tafel in de zomerzon vol met (speciaal)bieren en bijpassende glazen…. Een mooie gelegenheid om stil te staan bij bijzondere momenten, te proosten op feestelijke gebeurtenissen of om jezelf te trakteren bij bijvoorbeeld een overwinning of promotie. Kies voor mooie momenten met bijzondere bierglazen!

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews