Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Startpakket - Espresso kwartiertje - accessoires en 2 kilo koffiebonen

Laden...
Startpakket - Espresso kwartiertje - accessoires en 2 kilo koffiebonen

 36,80 Normale Prijs 39,68

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel België

Wanneer het tijd is voor die welverdiende pauze is het tijd voor een kopje espresso. Dit Italiaanse kopje kracht en motivatie zorgt er zelfs op de zwaarste dagen voor dat je toch nog even door kan. En dit pakket maakt dat kwartiertje pauze net nog even specialer. We hebben het zo gedaan dat alles wat je nodig hebt voor een lekkere espresso inbegrepen zit, zelfs het kopje! (je moet alleen wel zelf de koffie zetten, sorry!)

Customize: Startpakket - Espresso kwartiertje - accessoires en 2 kilo koffiebonen

* Verplichte velden

Jouw samenstelling

   2,57

  Details

  Maar wat zit er dan allemaal in het “espresso kwartiertje?” Nou kort gezegd alles wat je voor een espresso nodig hebt, behalve het koffiezetapparaat. We wilde ervoor zorgen dat jij in je kwartiertje pauze je zo min mogelijk zorgen hoeft te maken om de kwaliteit van je koffie. Want slechte koffie op een slechte dag kan zomaar de druppel zijn die het kopje laat overlopen!

  • Café du Jour Espresso kop en schotel: Dit prachtige kopje maakt dat kwartiertje net even wat stijlvoller, en voorkomt dat iemand stiekem je kopje pakt!
  • Café du Jour Espresso Madrugador: Ben jij een vroege vogel, of juist niet? Met de Espresso Madrugador wordt je 's ochtends lekker wakker.
  • Caffè Vergnano 1882 Espresso: Sinds 1882 is Vergnano al bezig met de perfecte formule voor een espresso, en ze met de vergnano espresso hebben ze toch wel een lekkere formule te pakken.
  • Cantuccini 175 gram: Je pauze is niks zonder een lekker snack erbij. En wat past beter bij een espresso dan Italiaanse Amandelkoekjes.

   

  Meer Informatie
  Artikel Nr.CDJ-PPKT-ESPKWART
  Geproduceerd inNederland
  Met dit pakket heb je alles te pakken om dat kwartiertje pauze perfect te benutten. Achterover leunend met een heerlijk kopje espresso. Een paar lekkere Cantuccini’s erbij en je dag kan niet meer stuk!
  Beoordelingen

  Schrijf uw eigen review

  Je review over Startpakket - Espresso kwartiertje - accessoires en 2 kilo koffiebonen

  Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews