Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Indonesië Bajawa specialiteit 100% arabica - Verse koffiebonen

Laden...
0.0675
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel België

De 100% arabica specialiteit Indonesië Bajawa koffie van Café du Jour is een zoete, volle en soepele koffie met een gematigd zuurtje en een licht kruidige afdronk. De koffie is medium tot aan het begin van wat we donker noemen gebrand.

Door het tropische klimaat op het Indonesische eiland Flores is het een perfecte plek voor de koffieplanten om te gedijen. Onder de connoisseurs is dit een van de meest populaire varianten uit de regio.

De Café du Jour 100% arabica Specialiteit Indonesië Bajawa is een gelimiteerde oplage en hebben we daarom niet altijd op voorraad.

24 DAGEN

Bekijk elke dag een nieuw gratis cadeau in onze decemberkalender!

Details

Hersluitbare koffieverpakking

Of je nou 250 gram, 500 gram of een kilo Café du Jour koffiebonen koopt: ze zitten altijd in een speciale hersluitbare verpakking. De koffiezak is voorzien van een speciale hersluitbare rand zodat je de koffie altijd weer luchtdicht kunt verpakken. Op de voorkant van elke zak zit een ventiel, dit zorgt er voor dat er gassen en lucht uit de zak kunnen ontsnappen zonder dat er lucht van buiten terug de zak in kan stromen. Zo doen we er alles aan om de optimale versheid van je koffie te bewaren!

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-CDJINDBAJ
MerkCafé du Jour
Geproduceerd inNederland
Land van herkomstIndonesia
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Indonesië Bajawa specialiteit 100% arabica - Verse koffiebonen

FAQ
Klantvragen
Wat is de branddatum?
De branddatum van de koffiebonen van Café du Jour is meestal maximaal vier weken voor verzending. Dat betekent dat de koffiebonen doorgaans niet ouder zijn dan vier weken wanneer ze bij jou aankomen. Veel mensen vragen of koffiebonen na drie weken al te oud zijn. Het antwoord daarop is: nee. Vers gebrande koffie heeft na enkele weken juist de beste smaak. Tijdens het branden ontstaat koolstofdioxide (CO₂) in de koffiebonen, wat de smaak in het begin kan maskeren. Daarom is koffie op zijn best tussen één en vier weken na het branden. Na het branden worden de bonen direct verpakt in speciale koffiezakken met een eenrichtingsventiel. Dit ventiel laat CO₂ ontsnappen zonder dat er zuurstof binnenkomt, zodat de aroma's behouden blijven en de koffie vers blijft. Zo kun je rekenen op een optimaal vers product met volle smaak!
Heeft u gevonden wat u zocht?
Neem een abonnement op verse koffie!
Café du Jour scoort hoog in de klanttevredenheid
Delicatessen voor bij de koffie

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews