Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Geschenkpakket - Koffiemoment Deluxe - 5 artikelen

Laden...
Geschenkpakket - Koffiemoment Deluxe - 5 artikelen

 12,27 Normale Prijs 13,57

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel België

Een leuk pakketje geven aan je werknemers hoort er als baas natuurlijk wel een beetje bij, je moet ze ten slotte tevreden houden. Dus wat voor leuks en lekkers ga je voor die hardwerkende koffiedrinkers bedenken, precies! Koffie. Maar bij koffie hoort een koekje, en wat als iemand alleen thee drinkt, moet er nergens suiker in dan, en wat is eigenlijk lekkere koffie? Geen reden voor paniek, we hebben het al helemaal voor je uitgezocht. Zo hoef jij alleen maar te denken aan wie je dit “luxe” pakket wilt geven. 

Details

Dit luxe pakket is er helemaal op gemaakt om je op het gebied van koffie en thee in pure luxe te brengen. En daar is natuurlijk best wel wat voor nodig, gelukkig hebben wij van Café du Jour na lang discussiëren en uitgebreid experimenteren het pakket de terechte stempel “deluxe” mogen geven. En nu ben jij als baas natuurlijk benieuwd of dit pakket dan niet stiekem ook bij je eigen luxe leventje hoort, je zult er versteld van staan.

  • Café du Jour verse koffie - Madrugador - 250 gram: Koffiebonen geselecteerd van de beste koffiebonen uit exclusieve landen die je een luxe en lekkere koffie ervaring zo bij je thuis brengen.
  • Café du Jour verse thee - Crunchy Apple Pie: Een uiterst luxe theemelange geïnspireerd door de verrukkelijke geur en smaak van appeltaart.
  • Cantuccini’s - 175 gram:  Op italiaanse wijze gemaakte amandelkoekjes die je een mooi toefje italiaanse luxe laten beleven.
  • Kandijstokjes: Prachtige suikerkristallen op een stokje om door je koffie of thee te roeren. Roeren met kristallen, dat is pas echte luxe.
Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-PKT-KOFFIEDELUXE
MerkCafé du Jour
Geproduceerd inNederland
  • T-sac no.1: Praktische spullen zijn luxe spullen en deze handige theezakjes zorgen ervoor dat je zelf in alle rust je theezakjes kan vullen naar je eigen smaak. Op de gram precies zodat hij perfect is voor jou alleen, echte luxe dus.

Het zal moeilijk zijn om je na dit pakket “deluxe” terug te keren naar het normale leven, luxe raak je immers snel aan gewend. Gelukkig is dit voor jouw werknemers dus een mooie motivatie om hard te werken voor een nieuw “koffiemomentje deluxe” pakket. Zo maak je dus je werknemers blij, en motiveer je ze voor nieuwe prestaties. tevreden werknemers en topprestaties? Dat is misschien wel een werkgevers grootste luxe!

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Geschenkpakket - Koffiemoment Deluxe - 5 artikelen

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews