Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Café du Jour 100% arabica Papoea-Nieuw-Guinea

Laden...
0.0675
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel België

Deze koffie uit Papoea-Nieuw-Guinea heeft een lichte ondertoon van tropisch fruit en citrus met hints van chocola. Het is een fijne frisse koffie voor de afwisseling.

Het merendeel van de koffieboeren in Papoea-Nieuw-Guinea (95%) zijn kleine boeren met slechts een paar hectare grond. De meeste van deze familiebedrijven hebben naar koffie ook gewassen zoals bananen, papaja en peulvruchten.

Details

Café du jour Koffiebonen

De koffiebonen van het eigen merk van Café du Jour zijn op kleine schaal door een specialistische brandmeester geroosterd. De bonen worden wekelijks geroosterd en bevoorraad, de branddatum is dus altijd recent. Op het label van de verpakking staat de branddatum dan ook genoteerd.

Hersluitbare koffieverpakking

Of je nou 250 gram, 500 gram of een kilo Café du Jour koffiebonen koopt: ze zitten altijd in een speciale hersluitbare verpakking. De koffiezak is voorzien van een speciale hersluitbare rand zodat je de koffie altijd weer luchtdicht kunt verpakken. Op de voorkant van elke zak zit een ventiel, dit zorgt er voor dat er gassen en lucht uit de zak kunnen ontsnappen zonder dat er lucht van buiten terug de zak in kan stromen. Zo doen we er alles aan om de optimale versheid van je koffie te bewaren!

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-CDJPNG
MerkCafé du Jour
Geproduceerd inNederland
Land van herkomstPapua New Guinea
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Café du Jour 100% arabica Papoea-Nieuw-Guinea

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews