Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Royal T Stick Verveine (30 stuks)

Laden...
4.99
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel België

Royal T-Stick Verveine 30 sticks

Deze handige theesticks van het merk Royal-T hebben de smaak "Verveine". De verpakking bevat 30 verpakte sticks die je zo in het hete water kunt roeren.

Royal wat sticks?

Op het kantoor van Café du jour hebben we wel eens te maken gehad met bezoekers die "geen koffie lustte". Aha, nouja, wij zijn de kwaadste niet. Speciaal voor de niet-koffiedrinkers en koffiedrinkers-die-stiekem-wel-eens-thee-drinken hebben we een hele praktische oplossing. Theezakjes zonder geknoei! Onder aan deze pagina, leest u meer.

Details

Op het kantoor van Café du jour hebben we wel eens te maken gehad met bezoekers die "geen koffie lustte". Aha, nouja, wij zijn de kwaadste niet. Speciaal voor de niet-koffiedrinkers en koffiedrinkers-die-stiekem-wel-eens-thee-drinken hebben we een hele praktische oplossing. Theezakjes zonder geknoei!

Nooit meer thee kringen- en druppels op je bureau, nooit meer een touwtje dat in je hete thee zinkt en je hebt nooit meer een lepeltje nodig. Scheelt dus gedoe en afwas. Kijk, met die eigenschappen was de aandacht van onze inkoper getrokken.

Royal T-Sticks haal je uit de verpakking en roer je door je hete water nadat je er eventueel al wat suiker in hebt gedaan. Als de thee voor jou sterk genoeg is haal je 'm omhoog en laat je het overtollige water in de stick absorberen. Daarna kan de stick zo de vuilnisbak in.

Wij worden er heel blij van, zelfs als verstokte koffiedrinkers. Dat is overtuigend genoeg.. toch?

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-ROYVER
EAN8718719181218
MerkRoyal T
Geproduceerd inNederland
Land van herkomstNederland

Elke thee stick is individueel verpakt in een composteerbare folie.

Beoordelingen 1

Schrijf uw eigen review

Je review over Royal T Stick Verveine (30 stuks)

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews