Krak Chocolade - Tanzania Kokoa Kamili - Pure Chocolade
Gratis bezorging boven de 40,- in heel België
Kokoa Kamili is een Tanzaniaans cacao-fermenatiebedrijf dat er aan bijdraagt dat de cacaoboeren 25% meer inkomen krijgen. De cacaonbonen gebruikt voor deze reep zijn zes dagen gefermenteerd in bananenbladeren en daarna vijf tot zeven dagen gedroogd. Mark van Krak Chocolade heeft de bonen geroosterd en gewalst tot een overheerlijke chocoladereep.
Ingrediënten van biologische afkomst NL-BIO-01.
Artikel Nr. | CDJ-DT-KCTANZ |
---|---|
EAN | 8719327084403 |
Merk | Krak Chocolade |
Geproduceerd in | Nederland |
Inhoud / verpakking | 80 gram |
Ingrediënten | - 250 g bloem - 100 g suiker - 1 theelepel bakpoeder - 1 mespunt zout - 2 eieren - 125 ml melk - 100 g boter, gesmolten - 1 theelepel vanille-extract |
Krak Chocolade is het bedrijf van bean-to-bar chocolademaker Mark Schimmel. Waar de meeste chocolatiers en banketbakkers gebruik maken van gesmolten fabrieks-chocolade, beheerst Mark het hele proces zelf.
Het uitzoeken van cacaobonen, per oogstjaar, van bijzondere origine, het roosteren en het walsen van de chocolade zorgt voor unieke smaken die je niet terug vindt in supermarkt-chocoladerepen.