Krak Chocolade - Tanzania Kokoa Kamili - Pure Chocolade


Gratis bezorging boven de 40,- in heel België
Kokoa Kamili is een Tanzaniaans cacao-fermentatiebedrijf dat ervoor zorgt dat de cacaoboeren 25% meer inkomen krijgen. De cacaobonen die voor deze reep worden gebruikt, zijn zes dagen gefermenteerd in bananenbladeren en daarna vijf tot zeven dagen gedroogd. Mark van Krak Chocolade heeft de bonen geroosterd en gewalst tot een overheerlijke chocoladereep.
Ingrediënten van biologische oorsprong BE-BIO-01.
Artikelnummer | CDJ-DT-KCTANZ |
---|---|
EAN | 8719327084403 |
Merk | Krak Chocolade |
Geproduceerd in | Nederland |
Inhoud | 80 gram |
Ingrediënten | - 250 g bloem - 100 g suiker - 1 theelepel bakpoeder - 1 mespunt zout - 2 eieren - 125 ml melk - 100 g boter, gesmolten - 1 theelepel vanille-extract |
Krak Chocolade is het bedrijf van bean-to-bar chocolademaker Mark Schimmel. Terwijl de meeste chocolatiers en banketbakkers gebruikmaken van gesmolten fabriekschocolade, beheerst Mark het hele proces zelf.
Het selecteren van cacaobonen, per oogstjaar, van bijzondere oorsprong, en het roosteren en walsen van de chocolade zorgt voor unieke smaken die je niet terugvindt in supermarktchocoladerepen.