Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Krak Chocolade - Colombia Sierra Nevada - Melk Chocolade

Laden...
6.95
Krak Chocolade - Colombia Sierra Nevada - Melk Chocolade
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel België

De Sierra Nevada is een majestueuze bergketen in het noordelijke deel van Colombia, grenzend aan de prachtige stranden van de Caribische kust en reikt tot 18.700 voet hoog. Cacao de Colombia installeerde onlangs een ultramodern fermentatie- en droogcentrum in de lager gelegen gemeenschap van Macondo, waar ze voornamelijk cacao betrekken van ongeveer 10 boerenfamilies in het departement Magdalena.

De technische expertise van deze boeren is uitstekend: boeren doen zelfs hun eigen bestuivings experimenten om de kwaliteit en opbrengsten te verbeteren, die momenteel rond de 700 kg / hectare in de regio liggen. Cacao de Colombia biedt de afgelopen 6 jaar technische ondersteuning en een stabiele markt aan boeren in de Sierra Nevada, en de resultaten zijn duidelijk in zowel de kwaliteit van de cacao als de impact op de boeren. Boeren rapporteren een 72% hoger jaarinkomen dan voordat deze nieuwe markt bestond.

Details

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-DT-KCCOL
EAN8719327084410
MerkKrak Chocolade
Geproduceerd inNederland
Inhoud / verpakking80 gram

Krak Chocolade is het bedrijf van bean-to-bar chocolademaker Mark Schimmel. Waar de meeste chocolatiers en banketbakkers gebruik maken van gesmolten fabrieks-chocolade, beheerst Mark het hele proces zelf.

Het uitzoeken van cacaobonen, per oogstjaar, van bijzondere origine, het roosteren en het walsen van de chocolade zorgt voor unieke smaken die je niet terug vindt in supermarkt-chocoladerepen. 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Krak Chocolade - Colombia Sierra Nevada - Melk Chocolade

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews