Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Hario V60 Fretta ijskoffie maker

Laden...
27.5
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel België

De zomer komt eraan en als het zover is, ben je op zoek naar dat perfecte verfrissende koude drankje. Wat is er verfrisser dan ijskoffie die je zelf thuis hebt gemaakt. Met de Fretta V60 ijskoffiezetter kunt u precies dat doen met exact dezelfde brouwmethode als de V60. Deze handige V60 ijskoffiezetter kan ook zonder ijshouder worden gebruikt om ook een heet brouwsel te maken.

HARIO V60 IJSKOFFIEMETHODE

Voeg 300 g ijs toe aan de v60 koffiebrouwer van Hario. Voeg vervolgens de gewenste hoeveelheid gemalen koffie toe en giet het water langzaam in cirkelvormige beweging. Zorg ervoor dat u het papieren filter nat maakt voordat u de koffie toevoegt. Als het ijs smelt, kun je genieten van heerlijke ijskoffie.

"V60 Glass Iced Coffee Maker" die hete koffie snel afkoelt met ijs als het druppelt. Perfect om heerlijke ijskoffie mee te maken!

  • Wordt geleverd met 40 bijbehorende maat 02 Hario filters.
  • Inclusief dripper, water distributor, ijskamer, glazen pot, deksel en filters
Details

Hoe ijskoffie te maken?

  1. Zet de ijskamer in de glazen pot en voeg ijs toe aan de ijskamer.
  2. Zet de meegeleverde dripper met een papieren filter op de glazen pot in de ijskamer en voeg gemalen koffie toe.
  3. Schenk vanuit het midden heet water op zodat de gemalen koffie vochtig wordt. Laat de natte koffie daarna 30 seconden rusten.
  4. Schenk na 30 seconden de rest van het hete water op vanuit het midden in rondjes naar buiten. Als je het 500 ml punt hebt bereikt is de exctratie compleet. Haal de dripper en de ijskamer uit het glas.
  5. Voeg nu ijs toe aan de glazen pot tot aan de 700 ml lijn.
  6. Genieten maar!

HARIO JAPAN

Hario is een Japans bedrijf dat sinds 1921 bestaat en van origine hittbestendig glas produceerde. Na de tweede wereldoorlog zijn ze zich meer toe gaan spitsen op huishoudelijke artikelen, als eerste een koffiesifon. Het bedrijf is in de daaropvolgende jaren uitgegroeid tot toonaangevend producent van koffie- en theetoebehoren.

Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-HAR-VIC-02B
EAN4977642142138
MerkHario
MateriaalGlas
Geproduceerd inJapan
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Hario V60 Fretta ijskoffie maker

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews