Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Hario V60 startpakket - dripper, maatlepel, filters en koffie - 2 tot 4 kops

Laden...
Hario V60 startpakket - dripper, maatlepel, filters en koffie - 2 kops

 17,11 Normale Prijs 18,92

  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel België

Een ontzettend leuk cadeau voor de koffieliefhebber om te beginnen met koffiezetten op de Hario V60 manier. De Hario V60 dripper is waarschijnlijk de populairste koffie-zetmethode ter wereld. De Hario V60 drippers ontlenen hun naam aan de hoek van 60 graden van de V-vorm van de conische dripper. Het grote gat in het midden laat je als thuisbarista de smaak controleren door de doorloop aan te passen. De ribben aan de binnenzijde laten de koffie uitzetten en zuurstof ontsnappen.

Dit pakket is ideaal om te beginnen met de V60. Het enige dat je zelf nodig hebt is een waterkoker en een grote mok of een koffiepot.

Inhoud van het pakket:

 • Hario V60 02 wit plastic dripper
 • Hario maatschepje
 • Hario V60 02 witte koffiefilters geproduceerd in Nederland
 • 250 gram vers gebrande Café du Jour 100% arabica Brazilië koffie (filtermaling)
Customize: Hario V60 startpakket - dripper, maatlepel, filters en koffie - 2 tot 4 kops

* Verplichte velden

Jouw samenstelling

   5,38

  Details

  Café du Jour 100% arabica Brazilië koffie

  De meegeleverde koffie is de Café du Jour 100% arabica Brazilië. Deze zijn geselecteerd vanwege hun uitstekende kwaliteit en algemene smaakprofiel. Daardoor zijn ze uitstekend te gebruiken op bijvoorbeeld plekken waar veel mensen met verschillende smaken koffie drinken zoals voor de visite. Elke batch wordt visueel geïnspecteerd zodat het aantal koffiebonen met fouten (te klein, te groot, afwijkende kleur) nihil zijn. Voor onze koffie waren we op zoek naar een boon die net een slag kwalitatiever en groter is dan andere populaire koffies. Dit is het perfecte opstapje naar speciality koffiebonen als je al jaren koffiebonen uit de supermarkt drinkt maar nu op zoek bent naar iets beters.

  Meer Informatie
  Artikel Nr.CDJ-HARIOSTART02
  MerkHario
  Geproduceerd inNederland

  HARIO JAPAN

  Hario is een Japans bedrijf dat sinds 1921 bestaat en van origine hittbestendig glas produceerde. Na de tweede wereldoorlog zijn ze zich meer toe gaan spitsen op huishoudelijke artikelen, als eerste een koffiesifon. Het bedrijf is in de daaropvolgende jaren uitgegroeid tot toonaangevend producent van koffie- en theetoebehoren.

  Beoordelingen

  Schrijf uw eigen review

  Je review over Hario V60 startpakket - dripper, maatlepel, filters en koffie - 2 tot 4 kops

  Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews