Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Geschenkpakket - V60 doe het zelf pakket - 6 artikelen

Laden...
Geschenkpakket - V60 doe het zelf pakket - 6 artikelen

 22,91 Normale Prijs 25,77

Soms is het als werkgever leuk om wat anders te geven dan een simpel doosje koek en lekkers. Soms wil je je collega’s meer een ervaring geven, en dan ook nog is met iets wat jullie allemaal met elkaar gemeen hebben. Je ruikt hem al bijna inderdaad, koffie natuurlijk! Daarom hebben wij er ditmaal voor gekozen een leuk pakketje samen te stellen zodat je thuis dat heerlijke bakkie kan zetten op een leuke en innovatieve manier. Zo geef je als werkgever toch weer is wat anders dan een simpel doosje met lekkers, en dat is wel zo leuk!

Details

Een ervaring bieden als personeelsgeschenk was best even een uitdaging maar je kent ons, we gaan door tot het perfect is! Je kan er dus op rekenen dat we wat leuks hebben bedacht voor al die leuke werknemers van jullie. Met de producten van Hario® Japan maak je normaal koffie zetten een echte ervaring. Door ieder moment van het koffiezetten zelf te beheren maak je het een leuke en leerzame ervaring. Zo kun je experimenteren en zo steeds nieuwe dingen ontdekken. Maar dan het belangrijkste, zit dat allemaal in dit pakket?

  • Hario V60 dripper plastic maat 01: Deze innovatieve dripper maakt gebruik van een 60 graden V-hoek om de doorstroom van de koffie zo goed mogelijk te laten verlopen. De ribben die te zien zijn zorgen er op hun plek weer voor dat de koffie kan uitzetten en de zuurstof kan ontsnappen, dit zorgt weer voor zuivere koffie. 
  • Hario V60 Filters wit maat 01: Natuurlijk kun je een dripper niet gebruiker zonder filters. Deze Hario filters zijn speciaal gemaakt en geoptimaliseerd voor de dripper die je bij dit pakket krijgt. Ze zijn zo op elkaar afgestemd dat de koffie zo perfect mogelijk is als die kan zijn.
  • Café du Jour verse koffie - Brazilië - 250 gram: Een heerlijke algemene koffie van uitstekende kwaliteit. Zo weet je zeker dat hij iedereen smaakt, en kan je lekker oefenen met je nieuwe dripper.
  • Café du Jour verse koffie - Ethiopië - 250 gram: Als je dan helemaal voorbereid bent kun je aan het echte werk en kan je genieten van de heerlijke koffie uit Ethiopië. Een tikkeltje intens met een medium zuurtje en body. Even concentreren en genieten! 
Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-PKT-V60DIY
MerkCafé du Jour
Geproduceerd inNederland
CafeineMet cafeïne
  • Kandijstokjes: Soms moet je natuurlijk je koffie wat zoeter maken en dan is niks leuker dan zo’n mooi kandijstokje. Past perfect bij je verse koffie en laat ook nog eens een stukje presentatie zien! 
  • Choco-Chips Cookies: Uiteraard hoort er bij koffie een koekje. En wat is nou lekkerder dan een heerlijk Chocolate chip koekje. Deze Amerikaanse klassieker laat je gasten gelijk watertanden, en dan hebben ze jou koffie nog niet eens geproefd! 

 

Hoewel koffie zetten op het werk zo gebeurd is met een chique en modern apparaat neemt het wel een beetje de magie weg. Daarom hebben wij dit niet alleen lekkere maar ook leuke apparaat samengesteld om juist dat process weer even terug te brengen. Zo breng je als baas wat lekkers en origineels, dat is pas een beleving!

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Je review over Geschenkpakket - V60 doe het zelf pakket - 6 artikelen

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews